Нова українська школа – нові можливості в сфері освіти!

21.08.2017
Нова українська школа – нові можливості в сфері освіти!

В кінці літа 2017 року відбулася Всеукраїнська серпнева конференція педагогічних представників. Освітяни та поважні гості зібралися для обговорення та подальшого впровадження експериментального проекту «Нова українська школа». Компанія-партнер «НАВІГАТОР» спільно з мультимедійним видавництвом «Розумники» представили на конференції власні рішення, створенні спеціально з урахуванням вимог до реформ в освіті. 

Більше 250 представників освіти з усієї країни відвідали захід. Вони прекрасно розуміють, що школа має розвиватись разом з усім світом, адже саме в навчальному закладі дітлахи отримують знання та розуміння майбутнього. Від якості освіти, яку отримують нині юні громадяни, залежить яку Україну вони побудують через 10-15 років!

Хайлайтерами Всеукраїнської серпневої конференції стали: Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, Міністр освіти і науки Лілія Гриневич та заступник Міністра освіти і науки Павло Хобзей. 

Команда «Розумників» на своєму стенді представила найкращі новітні розробки та комплексні рішення для сфери освіти, які є актуальними для проекту «Нова українська школа». Планшет-трансформер Impression 110 Education Series на базі процесора Intel та ОС Windows 10 - спільний продукт бренду Impression Electronics та мультимедійного видавництва «Розумники» був презентований на заході і пригорнув увагу гостей виставкию.

В 2017 році на базі рішень проекту  Smart Kids стартувало навчання в понад 200 школах України та  більше 7000 школярів отримали шанс на краще навчання та використання новітніх технологій для інтерактивного та цікавого засвоєння матеріалу й всебічного розвитку.